Випуск газети "Справжня істина"

Про проект

Ми із задоволенням пропонуємо Вам новий адаптований варіант газети "ІСТИНА НА ЦЕЙ ЧАС". Цей проєкт являє собою перевидання статей газети "The Present Truth" та інших видань, які публікувалися в другій половині XIX початку XX століття. Газета присвячена не тільки викладу Святого Письма загалом, але, як вказує її назва, певним великим біблійним істинам, які становлять великий інтерес і особливу актуальність у наш час.
Серед цих великих істин:
● Христос - наша праведність; ● ланцюжки пророцтв, що тягнуться до кінця часів; ● ознаки швидкого пришестя Христа;● проголошення часу Божого суду; ● біблійний погляд на Святилище і служіння в ньому; ● падіння Вавилона; ● воскресіння мертвих; ● повернення нашого Господа на хмарах небесних; ● створення нового неба і нової землі; ● встановлення вічного Царства Божого;● вічність, влада і святість заповідей Божих; ● віра Ісуса; ● і, нарешті, підготовка серця і формування характеру, необхідного для отримання блага безсмертя в пришестя Господа нашого Ісуса Христа, ● а також приготування до подій останнього часу при настанні кінця світу.
Ці великі теми і є справжньою істиною.
Під справжньою істиною ми не маємо на увазі будь-яку нову істину, але істину, яка має особливе застосування в даний час, і яка вимагає особливої уваги з боку народу Божого.
Теми, на які ми звертаємо увагу, мають неминуще значення і заслуговують найпильнішої уваги та вивчення. Бог ясно вказав на це. Його Слово містить безліч свідчень, що підтверджують вчення, які ми представляємо перед вами. Якщо правда, що пришестя Христа наближається, що останній суд знаходиться прямо перед нами, а світ стоїть на порозі краху, то вкрай важливо, щоб про це було відомо кожній людині. Якщо є ті, хто не має досі віри Ісуса і не дотримується всіх заповідей Божих у їхній чистоті, як це й заповідано в Біблії, то, звісно ж, наш обов'язок - піднести свій голос і показати людям реального живого Христа, а також їхні гріхи, які давно стали звичними і перешкоджають зв'язку з Ним. Ті, хто щиро бажає жити з Богом, знати і виконувати Його волю, з радістю сприймуть справжнє світло.
Ця газета не належить і не контролюється будь-якою окремою особою або релігійною організацією. Її публікація жодним чином не сприятиме матеріальним інтересам будь-кого. Вона видається спільнотою щиро віруючих людей, єдина мета яких полягає в тому, щоб привести якомога більше людських душ до істин Слова Божого.
Ми сподіваємося, з Божою поміччю, говорити як справжні християни; і, хоча ми повинні робити це чесно, відверто і в простоті серця, ми хотіли б уникнути гірких слів. Борючись з помилками, нехай буде зрозуміло, що ми робимо це для того, щоб застерегти і врятувати наших ближніх від жахливих наслідків. "Ми воюємо з принципами, а не з людьми". І наша мета - не протистояти людям, а врятувати їх; тому ми й повинні говорити. Наше бажання - рятувати душі, за які Христос віддав Своє Життя. Це має бути зроблено призначеним Богом способом, - шляхом проголошення Його ІСТИНИ. Ми маємо намір іти цим шляхом, як він відкритий у Його Слові.
Наше єдине правило віри - Біблія. У ній наша опора і наше віровчення. Якщо ми не наводимо ясного свідоцтва Божого Слова на підтримку вчень, яких ми вчимо, то й не просимо нікого вірити. Бог дав Біблію не для того, щоб затуманити наш розум, а щоб наставити нас на шлях праведності та самого життя. Ті, хто досліджує її, виявить, що вона сама є найкращим тлумачем. Вона буде світлом на шляху всім тим, хто чесно, щиро і старанно намагаються дізнатися, що Бог хоче від них.
Ми запрошуємо всіх з цікавістю й увагою поставитися до тем, які порушуватимуться в цій газеті. Ми молимося про те, щоб "ІСТИНА НА ЦЕЙ ЧАС" стала почесним інструментом у руках Господа і привела багато душ до Христа і справжнього повного життя в Ньому. Ми також просимо Вас молитися за нас..., щоб Бог дав нам Свого Святого Духа, без якого ця робота неможлива.
На сьогодні газета видається трьома мовами: українською, російською, англійською.
Випущено вже три номери газети загальним накладом 51 000 шт.
Підтримка цього проєкту:
1. Переказ на карту банку:- ПриватБанк: 5221 1912 0002 1904- МоноБанк: 4441 1144 2649 8430- СберБанк: 4276 5300 1282 7775 (на Марианна Федоровна В.)
2. Переказ з інших країн:- SWIFT USD: (IBAN: UA033052990262046400945511912), (SWIFT CODE/BIC: PBANUA2X)- SWIFT EUR: (IBAN: UA273052990262016400945511913), (SWIFT CODE/BIC: PBANUA2X)- PayPal: moc.liamg%40votrekob.na
3. Міжнародні грошові перекази:- Western Union: (Ukraine, Andrii Karashchuk)- Money Gram: (Ukraine, Andrii Karashchuk)- інші: (Ukraine, Andrii Karashchuk)
Для уточнення всіх питань пов'язаних з перерахуванням коштів, а також для повідомлення про їх перерахування просимо вас звертатися на вайбер, ватсап, телеграм за номером +380681575794

Зробити пожертвування PayPal

Heading photo

Відскануйте QR-код або натисніть кнопку "пожертвувати"